Kapcsolatfelvételi űrlap

Tisztelt Ügyfelünk!

Kérjük, adjon néhány támpontot kérésével kapcsolatban, valamint hogy milyen módon léphetünk önnel kapcsolatba. Hamarosan jelentkezni fogunk Önnél.Az alábbi címen vagyok elérhető

Már ügyfél vagyok
Annak érdekében, hogy kérdését a megfelelő kollégához irányíthassuk tovább, kérnénk azt minél pontosabban meghatározni. Ha megadja részletes elérhetőségeit, gyorsabban fogunk tudni reagálni a megkeresésére. Amennyiben illetékes fiókját és cégének nevét is megjelöli, megkeresését tovább tudjuk irányítani ügyfélreferenséhez is.

Ügyfél szeretnék lenni
Annak érdekében, hogy kérdését a megfelelő kollégához irányíthassuk tovább, kérnénk azt minél pontosabban meghatározni. Ha megadja részletes elérhetőségeit, gyorsabban fogunk tudni reagálni a megkeresésére.

x

  
  

  • Read more... Read less...

    A Commerzbank szeretne Önnek minél bővebb tájékoztatást nyújtani érdekes banki- és biztosítási szolgáltatásairól, elsősorban a fizetésforgalom, bankkártyák, betétek, értékpapírok, vagyonkezelés, ill. hitelek és biztosítások vonatkozásában. Erre vonatkozó nyilatkozatát bármikor visszavonhatja, amit akár személyes tanácsadójánál is kezdeményezhet bankfiókjában.


Kötelező megadni*

Van kérdése?

Szerviz forródrót technikai jellegű kérdések esetén
+49 69 13680527*

Krisztina Bogdán
+36 1 3748100

*Hétfő - péntek: 8.00 - 18.00 (CET)