Contactformulier

Beste klant,

geef ons alstublieft een paar trefwoorden omtrent uw verzoek en hoe wij contact met u kunnen opnemen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Neem contact op met mij via

Ik ben al klant
Om uw verzoek aan de juiste contactpersoon te zenden, vragen wij u uw verzoek toe te lichten. Door ons uw contact gegevens te verstrekken (aanspreekvorm, voornaam, achternaam, e-mail adres) kunnen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wanneer u ons uw Commerzbank filiaal meedeelt, kunnen we uw verzoek rechtstreeks aan uw relatiebeheerder toe sturen.

Ik ben geïnteresseerd om klant te worden
Om uw verzoek aan de juiste contactpersoon te zenden, vragen wij u uw verzoek toe te lichten. Door ons uw contact gegevens te verstrekken (aanspreekvorm, voornaam, achternaam, e-mail adres, firma) kunnen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

x

  
  

  • Read more... Read less...

    Commerzbank houdt u graag op de hoogte van onze producten en diensten – in het bijzonder op het gebied van betalingsverkeer, credit en debit cards, deposito’s, investment management en financiering. U kunt te alle tijden aangeven niet langer geinterresseerd te zijn in informatieverstrekking door Commerzbank. Neemt U hiervoor bijvoorbeeld contact op met uw relatiebeheerder.


Verplicht in te vullen*

Hebt u vragen?

Service hotline voor technische vragen
+49 69 13680527*

CTS Client Service
+31 20 5574 715

*Ma.-vr.: 8.00 tot 18.00 uur (MET)